Particulieren

Onderstaand tref je een totaal overzicht van de cursussen die we voor particulieren organiseren. Bekijk de specifieke cursuspagina voor verdere details.
Belangrijk! Een cursus bij De Klimspecialist gaat in principe altijd al vanaf 2 personen door! Wil jij een cursus op maat? Ook dat is mogelijk vanaf 2 personen.

De Klimspecialist biedt helaas geen outdoor cursussen meer aan ivm aanpassingen van de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering.

 

Opfriscursussen in Nederland
Op dit moment wordt er alleen voor het niveau indoor voorklimmen een herhalingscursus georganiseerd. Wil jij je voor een ander niveau graag opfrissen? Neem contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden.

Cursus indoor voorklimmen
In 2024 staat deze cursus niet op de planning maar dit kan altijd als een op-maat programma worden aangeboden. Wil je toch graag met een groep de cursus indoor voorklimmen volgen? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Instructeursopleidingen
Wil jij ook instructeur worden? Dan dien je begeleid te worden door een NKBV opleidingscentrum. De Klimspecialist beschikt over alle 3 de benodigde opleiderlicenties. Dus ben jij op zoek naar een leercoach, beoordelaar of praktijkbegeleider voor 1 van de volgende instructeursopleiding? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!
– Sportklimbegeleider indoor toprope (SKB2-IT)
– Sportkliminstructeur indoor toprope (SKI3-IT)
– Sportkliminstructeur indoor voorklimmen (SKI3-IV)

Klimmaterialen
Wil je klimmaterialen aanschaffen voor of nadat een cursus? Wist je dat je bij De Klimspecialist ook materiaal kan bestellen. Alle gangbare materialen van het Franse Petzl en het Italiaanse merk Climbing Technology zijn doorgaans op voorraad of kunnen geleverd worden.

Cursusdata 2024
In 2024 zijn er geen vast geplande cursussen, deze zijn enkel op aanvraag beschikbaar.