Cursus indoor voorklimmen

Wil je samen met een groep starten met het voorklimmen maar lukt het niet om tijdens reguliere cursusdata bij een klimhal aan te sluiten? Geheel op maat kunnen we klimcursussen organiseren zoals de cursus indoor voorklimmen. In 2 of 3 dagdelen behandelen we het zekeren van een voorklimmer, het zelf voorklimmen en staan we uiteraard stil bij de diverse materialen die gebruikt worden.

De klimcursus wordt op aanvraag verzorgt en kan in principe in heel Nederland plaatsvinden. De locatie zal worden bepaald afhankelijk van de eigen klimervaring, de geschiktheid van de klimhal en of er door externen een cursus verzorgt mag worden.

Tijdens de cursus gaan we er vanuit dat je zelf beschikt over een klimgordel, karabiner en zekerapparaat. Wij verzorgen de voorklimtouwen en eventueel setjes.

Bezit je zelf niet alle materialen? Wist je dat je bij De Klimspecialist ook materiaal kan bestellen. Alle gangbare materialen van het Franse Petzl en het Italiaanse merk Climbing Technology zijn doorgaans op voorraad.

Interesse in deze cursus, vorm een groepje en neem contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden.