Onderwijs, zorginstellingen & bedrijven

Voor het onderwijs, zorginstellingen en bedrijven biedt De Klimspecialist een breed assortiment aan producten en diensten aan.

Onderwijs
Als het op klimmen aankomt binnen het onderwijs maken we graag onderscheid tussen het basis- en voortgezet onderwijs. Deze keuze is gemaakt op de aspecten beleving en veiligheid. Voor het basisonderwijs zijn de mobiele klimpanelen en klimtraverse het meest ideaal. Binnen het voortgezet onderwijs zijn de klimtraverse, boulder- en klimwand idealer. De plaatsing van deze faciliteiten kan gecombineerd worden met de opleiding klimonderwijs door LO-docenten. Voor het voortgezet onderwijs worden zowel 1- als meerdaagse opleidingen verzorgt maar ook een bijscholing van 1 dagdeel. Wist je dat we voor de NKBV (Nederlandse Klim- en Bergsport Vereniging) een erkent opleidingscentrum zijn?

Zorginstellingen
Binnen de diverse zorginstellingen zoals GGZ-instelling of revalidatiecentrum zijn de mobiele klimpanelen, klimtraverse en klimwand de meest gangbare producten. De plaatsing van deze faciliteiten kan gecombineerd worden met de cursus zelfstandig zekeren van een cliënt.