Cursussen & bijscholingen

Cursussen

Bij De Klimspecialist kun je ook terecht voor diverse klim- en klettersteig cursussen. Deze cursussen worden nu alleen nog op maat aangeboden waarbij er vooral wordt gekeken naar de reeds opgebouwde ervaringen en de samenstelling van de deelnemers. Ideaal dus voor families! Het programma wordt hier vervolgens op aangepast. De cursus momenten worden naar wens ingepland waardoor je juist doordeweeks of in het weekend aan je vaardigheden kunt werken. Bepaalde cursus onderdelen kunnen zelfs qua voorbereiding plaatsvinden in Nederland zodat je volledig voorbereid de rotsen op kunt gaan. Voorbeelden van cursussen waarvoor je bij De Klimspecialist kunt aankloppen:

  • Indoor voorklimmen
  • Outdoor voorklimmen enkele touwlengtes
  • Outdoor voorklimmen meerdere touwlengtes
  • Gebruik dubbeltouw en reddingstechnieken
  • Klettersteigcursus

Bijscholingen

Heb jij samen met je partner of vriendengroep geen complete cursus meer nodig maar ben je bijvoorbeeld de afgelopen jaren niet meer wezen klimmen? Neem dan deel aan een bijscholing. In een vlot tempo doorlopen we alle belangrijke onderdelen en staan we stil bij nieuwe technieken en zekerapparaten in combinatie met veel klimmeters maken. Bijscholingen zijn altijd op maat. Neem contact op via onderstaande gegevens.

Wil je beter leren omgaan met je voorklim-angst of hoogtevrees? Dan ben je bij De Klimspecialist op de goede plek! Neem contact op met mij om te kijken naar de mogelijkheden.