Het ontstaan van…

Het ontstaan van…

… De Klimspecialist.

Het was op weg naar een mini-wintersport met mijn zus na 2 jaar hard werken als manager van een buitensport locatie in de Belgische Ardennen en wat minder tijd voor de familie en vrienden. Dit jaar wilde ik daar weer langzaamaan verandering in gaan brengen. In de winter waren mijn vriendin en ik weer terug verhuisd naar Nederland en werd er gekeken in wat voor een nieuwe functie ik verder zou gaan qua werk.

Tijdens de rit naar Serfaus, Oostenrijk, passeerden vele onderwerpen de revue. Eén van de onderwerpen ging over het werk wat mijn zus doet; deels als ZZP’er, deels werkzaam als LO-docent voor een basisschool en over hoe het met haar studie ging. Daar was ze al bijna een half jaar mee gestopt… Oké, ik heb haar echt te weinig gesproken…

De rollen wisselden en het ging over mijn ambities. Waar wil ik over 10 jaar zijn en hoe ga ik daar komen? Mijn droom is uiteindelijk om door te groeien tot berggids. Een weg die lang gaat zijn maar vast veel moois gaat brengen. Hoe daar te komen en ook mijn tijd makkelijker zelf te kunnen indelen? Langzaamaan werd het idee van De Klimspecialist geboren waarin ik al mijn kennis en kunde kwijt kan door middel van het aanbieden van een breed scala aan services. Diverse eye-openers passeerden daarop de revue gedurende de dagen die volgden en dit werd vervolgens een wintersport met enorm veel verse poeder en veel nadenken gedurende de momenten in de diverse liften omhoog.

Uiteindelijk resulteerde dit in het opzeggen van mijn arbeidsovereenkomst en alle zekerheid die ermee gebonden is en het inschrijven van mijn bedrijf De Klimspecialist.

Bedankt Yvon!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *